• 9.384.794 stemmen

Pantheon

Pantheon seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Pantheon? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Pantheon.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Pantheon (Seizoen 2) dateert van 2023.

Pantheon Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Pantheon? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pantheon seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Pantheon Serie Informatie

Pantheon is een Animatie / Drama-serie uit 2022-2023. Geregisseerd door Juno John Lee met onder meer de acteurs Taylor Schilling, William Hurt en Daniel Dae Kim .

De gepeste tiener Maddie gelooft dat het microchipbedrijf Logorhythms de dood van haar onlangs overleden vader David in scène heeft gezet. De waarheid ligt echter veel dieper dan dat, omdat het bedrijf heeft geëxperimenteerd met een project om menselijke hersenen te uploaden en te digitaliseren. David was één van de proefpersonen. Na een destructieve hersenscan is zijn bewustzijn geüpload naar een computernetwerk. David, nu een geüploade intelligentie, reikt uit naar Maddie om hem te helpen een wereldwijde samenzwering op te rollen die een nieuw soort wereldoorlog dreigt te ontketenen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,46 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.