• 9.384.766 stemmen

Street Food: Latin America

Street Food: Latin America seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Street Food: Latin America? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Street Food: Latin America.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Street Food: Latin America (Seizoen 1) dateert van 2020.

Street Food: Latin America Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Street Food: Latin America? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Street Food: Latin America seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Street Food: Latin America Serie Informatie

Street Food: Latin America is een Documentaire-serie uit 2020.

Zuid-Amerika is een divers en cultureel rijk continent en nergens anders is dat duidelijker dan met zijn eten. Elk van de afleveringen is uniek en combineert het erfgoed en de rijke geschiedenis van elke regio met enkele van de beste streetfood-gerechten die verkrijgbaar zijn bij getalenteerde koks. De reis begint in Argentinië met een blik op de adembenemende kaastortilla's van Pato Rodriguez voordat je door Zuid-Amerika springt naar verschillende hotspots. Luz Dary in Colombia biedt een unieke draai aan Colombiaanse klassiekers, terwijl Dona Vale in Mexico weergaloze memela's maakt. Gaanderweg ontmoeten we elk van deze verschillende chef-koks en horen we hun achtergrondverhaal en hoe ze de culinaire business in zijn gegaan.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.