Bogdan Boner: Egzorcysta seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Bogdan Boner: Egzorcysta? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bogdan Boner: Egzorcysta.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bogdan Boner: Egzorcysta (Seizoen 2) dateert van 2021.
Bogdan Boner: Egzorcysta Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Bogdan Boner: Egzorcysta? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bogdan Boner: Egzorcysta seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bogdan Boner: Egzorcysta Serie Informatie
Bogdan Boner: Egzorcysta is een Animatie / Komedie-serie uit 2020-2021. Geregisseerd door Bartosz Walaszek met onder meer de acteurs Katarzyna Kralewska Walaszek en Bartosz Walaszek .
Bodan Boner, die zichzelf exorcisme heeft geleerd en kan worden ingehuurd, bestrijdt demonen voor de kost. Boner krijgt daarbij hulp van meerdere figuren, waaronder Marcin Łopian, Boners negentienjarige hoofdassistent die nooit betaald krijgt. Domino, een hervormde demon, is een vluchteling uit de hel en werkt geheel gratis voor Boner. Bijwijlen kan Boner ook op rivaal Ksiądz Natan rekenen, een exorcist die wel weet hoe het moet. Gezamenlijk nemen ze het op tegen de heerser van de hel, Belzedup.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.