• 9.384.615 stemmen

Kakegurui Tsuin

Kakegurui Tsuin seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Kakegurui Tsuin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Kakegurui Tsuin.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Kakegurui Tsuin (Seizoen 1) dateert van 2022.

Kakegurui Tsuin Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Kakegurui Tsuin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kakegurui Tsuin seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Kakegurui Tsuin Serie Informatie

Kakegurui Tsuin is een Animatie / Drama-serie uit 2022. Geregisseerd door Yasuhiro Geshi met onder meer de acteurs Rina Honnizumi, You Taichi en Yuhko Kaida .

Op de Hyakkaou Private Academy draait alles om gokken. Wie schulden heeft, staat onderaan de sociale ladder. Eén jaar voordat Yumeko Jabami naar de elitaire school komt en het goksysteem op zijn kop zet, arriveert de overgeplaatste studente Mary Saotome. Ze leert de regels vlug kennen en past zich met gemak aan door middel van verstand en geluk. Maar hoe snel zal het duren voordat dit gewone schoolmeisje in een dwangmatige gokker verandert?