Everything's Trash seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Everything's Trash? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Everything's Trash.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Everything's Trash (Seizoen 1) dateert van 2022.
Everything's Trash Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Everything's Trash? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Everything's Trash seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Everything's Trash Serie Informatie
Everything's Trash is een Komedie-serie uit 2022. Geregisseerd door Chioke Nassor met onder meer de acteurs Moses Storm, Jordan Carlos en Toccarra Cash .
Phoebe is een podcast-ster die door haar rommelige, maar prachtige leven in Brooklyn navigeert. Wanneer haar broer Jayden, een vooraanstaande politicus, begint aan zijn politieke campagne wordt Phoebe betrapt. Ze heeft de nacht doorgebracht met de politieke rivaal van haar broer. Als ze vervolgens ook nog en public een grote misstap maakt met haar kleding wordt ze gedwongen volwassen te worden. Ze vertrouwt op haar vrienden en familie om haar hierbij te helpen.