• 9.385.182 stemmen

Chazarot

Chazarot seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Chazarot? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Chazarot.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Chazarot (Seizoen 1) dateert van 2020.

Chazarot Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Chazarot? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Chazarot seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Chazarot Serie Informatie

Chazarot is een Komedie / Romantiek-serie uit 2020-2021. Geregisseerd door Boaz Frankel met onder meer de acteurs Evgeniya Dodina, Itay Turgeman en Noa Kooler .

Iris en Tomer zijn twee theaternobodies wier relatie na vijf jaar eindigt in een heftige breuk. Maar net als Tomer het huis verlaat, krijgt hij een verrassend bericht. Het grootste theater van Israël blijkt geïnteresseerd te zijn in het oppakken van hun gezamenlijke droomproject. Ze moeten het nu aandurven om als exen in de oefenruimte samen te werken met het paar narcistische televisiesterren. Deze zijn op aandringen van het theater gecast voor de hoofdrollen in het semi-autobiografische stuk.