Fate/Extra Last Encore seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Fate/Extra Last Encore? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Fate/Extra Last Encore.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Fate/Extra Last Encore (Seizoen 1) dateert van 2018.
Fate/Extra Last Encore Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Fate/Extra Last Encore? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fate/Extra Last Encore seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Fate/Extra Last Encore Serie Informatie
Fate/Extra Last Encore is een Animatie / Actie-serie uit 2018. Geregisseerd door Yukihiro Miyamoto met onder meer de acteurs Atsushi Abe, Sakura Tange en Hiroshi Kamiya .
De Tsukimihara Academie is een technologische hel die zich voordoet als een paradijs. In wezen is de kunstmatige middelbare school een decor voor de volgende Heilige Graaloorlog. De school is gemaakt door de Moon Cell-computer en de studenten hebben de geringste aanleg om een magiër te worden. Hakuno Kishinami ontwaakt in een plas van zijn eigen bloed en heeft geen idee wie hij is. Door onbekende gevoelens van haat zweert hij te vechten om te overleven. Door het uit de grond trekken van een rood zwaard wordt hij plotseling de meester van Saber, een dienaar. Samen beginnen ze een reis naar de kern van Moon Cell, op zoek naar antwoorden en de geheimen van Hakuno's verleden.