• 9.374.385 stemmen

Ontwikkeld door: James Graham

Met onder meer: David Morrissey, Robert Glenister en Lesley Manville

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 13 juni 2022

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Sherwood

Waargebeurd misdaaddrama, dat zich afspeelt in het mijnwerkerstadje Sherwood, dat ligt in de gemeenschap rond Sherwood Forest in Nottinghamshire. Deze gemeenschap is door een complex politiek verleden al enorm verdeeld. Na een schokkende en onverwachte moord op een plaatselijke bewoner wordt de lokale spanning en angst alleen maar groter, en dus is het nu aan rechercheurs Ian St Clair en Kevin Salisbury om de dader op te sporen voordat de inwoners eigen rechter proberen te gaan spelen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Sherwood

avatar van ZAP!

ZAP!

maandag 18 juli 2022
Sherwood seizoen 1 Wat een weirdo eigenlijk af en toe, die pa van die pasgetrouwde. 1e afl. was prima, tweede beter, maar over sommige keuze ben ik nog niet uit (waarom zou je nou twee huishoudens - juist i.v.m. privacy - op 1 wi-fi adres doen? en meer zaken, zoals dat op het einde van afl. 2 uit de hand loopt). P.s.: als je snel bent, kan je de 1e twee afl. nog terugkijken. Te zien op BBC First.

lang pee

zondag 24 juli 2022
Sherwood seizoen 1 Absoluut geen slechte serie, met zeer veel bekende gezichten en goede acteurs. Wat ik niet in de meeste films en series begrijp zijn de vele kleine fouten, is dat nu echt zo moeilijk om die niet te maken. Rechercheur St Clair drinkt echt zo duidelijk uit een leeg flesje, en dan zijn zijn lippen daarna nog kurkdroog ook. Krijgt telefoon maar je ziet duidelijk dat het scherm gewoon zwart blijft, en spreekt tegen een zwart scherm. De pub zit vol drinkers en rokers, maar er hangt niet de minste rook, ik weet uit mijn jeugd dat je elkaar bijna niet kon zien door het rookgordijn, en zo zijn er nog enkele fouten.....