Origins of Hip Hop seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Origins of Hip Hop? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Origins of Hip Hop.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Origins of Hip Hop (Seizoen 1) dateert van 2022.
Origins of Hip Hop Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Origins of Hip Hop? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Origins of Hip Hop seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Origins of Hip Hop Serie Informatie
Origins of Hip Hop is een Documentaire / Muziek-serie uit 2022.
Origins of Hip Hop duikt in de wereld van een van Hip Hop's grootste sterren terwijl medewerkers, vrienden, familie en de artiesten zelf laten zien waar hun verhalen begonnen en hun pad naar succes volgden. Elke aflevering onderzoekt de oorsprongsverhalen en ervaringen van de artiesten die hen hebben gevormd tot de hitmakers die ze nu zijn. Middels vertellingen van Mass Appeal Records mede-eigenaar Nas en interviews met de families, vrienden en medewerkers van de artiesten, komen er ook intieme interviews, zeldzame archiefbeelden en hun favoriete muziek aan bod.