Before We Die seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Before We Die? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Before We Die.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Before We Die (Seizoen 1) dateert van 2021.
Before We Die Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Before We Die? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Before We Die seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Before We Die Serie Informatie
Before We Die is een Drama / Misdaad-serie uit 2021. Geregisseerd door Jan Matthys met onder meer de acteurs Issy Knopfler, Patrick Gibson en Vincent Regan .
Hannah Laing, een rechercheur bij de Britse politie, wordt gedwongen om een beslissing met vreselijke gevolgen voor haar zoon Christian te maken, wanneer hij van het pad raakt. Hij wil geen contact meer met zijn moeder, en hun relatie lijkt dan ook niet meer te repareren. Wanneer de naam van Christian plots opduikt in het onderzoek naar de brute moord van een van Hannahs collega's, kruisen hun paden elkaar weer, en lijkt er een kans op vergeving te zijn voor Hannah ten aanzien van haar zoon.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.