Sequestered seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sequestered? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sequestered.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sequestered (Seizoen 1) dateert van 2014.
Sequestered Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sequestered? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sequestered seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sequestered Serie Informatie
Sequestered is een Thriller-serie uit 2014. Geregisseerd door Kevin Tancharoen met onder meer de acteurs Mustafa Elzein, Summer Glau en Patrick Warburton .
Twaalf juryleden worstelen met een ontvoering/moordzaak. Is de verdachte schuldig, of niet? Een jonge advocaat probeert er alles aan te doen om de waarheid boven water te krijgen. De zaak die centraal staat, is de zaak van Malcolm Miller, een man die beschuldigd wordt van het kidnappen en vermoorden van de zoon van de gouverneur.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.