• 9.384.777 stemmen

Bevers, De

De Bevers seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie De Bevers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Bevers.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Bevers (Seizoen 6) dateert van 2026.

De Bevers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van De Bevers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Bevers seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Bevers Serie Informatie

De Bevers is een Reality-serie uit 2022-2026.

Realityserie over John de Bever, waarin de kijker volkszanger en oud-voetballer John de Bever en zijn partner en manager Kees Stevens goed leert kennen. John en Kees nemen ons mee in het wel en wee van hun leven samen in Brabant, en openen de deuren van hun Brabantse optrekje. De Bever, die het afgelopen jaar heel wat (boze) tongen losmaakte tijdens zijn deelname aan Expeditie Robinson, heeft ook een andere kant van zichzelf, die hij laat zien in zijn privéleven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,68 met in totaal 17 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.