• 9.385.742 stemmen

GCB

GCB seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie GCB? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van GCB.

Het laatste bij ons bekende seizoen van GCB (Seizoen 1) dateert van 2012.

GCB Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van GCB? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over GCB seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

GCB Serie Informatie

GCB is een Komedie / Drama-serie uit 2012. Geregisseerd door Victor Nelli Jr. met onder meer de acteurs Leslie Bibb, Kristin Chenoweth en Annie Potts .

Twintig jaar geleden was Amanda Vaughn het gemeenste meisje op school en terroriseerde de minder aantrekkelijke en niet zo populaire types. Nu keert ze weer terug naar huis, nadat haar huwelijk ten einde komt door een schandaal. Amanda vraagt zich nu af of de goede, christelijke vrouwen haar zullen verwelkomen met open armen, of liever een mes in haar ruk steken. Terwijl Amanda en haar tieners zich proberen aan te passen aan de nieuwe situatie, wisselen de dames uit Amanda's verleden af tussen sympathie en achterbaksheid.