• 9.384.615 stemmen

Floor Is Lava

Floor Is Lava seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Floor Is Lava? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Floor Is Lava.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Floor Is Lava (Seizoen 3) dateert van 2022.

Floor Is Lava Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Floor Is Lava? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Floor Is Lava seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Floor Is Lava Serie Informatie

Floor Is Lava is een Spelprogramma-serie uit 2020-2022. Geregisseerd door Brian Smith met onder meer de acteurs en Rutledge Wood .

'Floor Is Lava' is een spelprogramma gebaseerd op het gelijknamige spel voor kinderen. De deelnemers leggen een hindernissenparcours af in een grote kamer gevuld met een felrode smurrie die hete lava simuleert. Het doel is om van de ene kant van de kamer de andere zijde te bereiken door te klimmen, te springen en te slingeren. Stoelen, gordijnen, kroonluchters en andere voorwerpen mogen gebruikt worden om het doel te bereiken. Als de deelnemers in de lava vallen, verliezen ze. De winnaar gaat naar huis met duizenden dollars.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.