• 9.383.709 stemmen

Ozu no Mahotsukai

Ozu no Mahotsukai seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ozu no Mahotsukai? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ozu no Mahotsukai.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ozu no Mahotsukai (Seizoen 1) dateert van 1986.

Ozu no Mahotsukai Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ozu no Mahotsukai? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ozu no Mahotsukai seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ozu no Mahotsukai Serie Informatie

Ozu no Mahotsukai is een Animatie / Avontuur-serie uit 1986-1987. Geregisseerd door Hiroshi Saitō met onder meer de acteurs Takumi Kamiyama, Masako Nozawa en Osamu Saka .

Het verhaal gaat over een meisje, Doortje genaamd, dat bij haar oom en tante op de boerderij woont. Op een dag trekt een wervelwind over het landgoed en verdwijnt de hele boerderij de lucht in. Wanneer Doortje haar ogen opendoet blijkt ze in het Land van Oz te zijn, een land van feeën, trollen, heksen en andere wezens. In de eerste instantie voelt Doortje zich niet op haar gemak en wil terug naar huis. Op aanraden van de Goede Heks van het Zuiden volgt ze het lange en gevaarlijke gele pad. Deze weg leidt naar Smaragdstad waar de Tovenaar van Oz woont: hij weet waarschijnlijk wel een manier om haar terug naar huis te krijgen. Ze komt drie figuren tegen die evenals haar een wens hebben: Lappie de vogelverschrikker zou graag hersenen krijgen, Blikkie de robot heeft altijd al een hart willen hebben en Droezel de leeuw wil moedig worden. Het gezelschap gaat op weg en beleeft de nodige avonturen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,70 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.