• 9.384.229 stemmen

Antiques Roadshow

Antiques Roadshow seizoen 37?

Zal er een seizoen 37 beschikbaar komen voor de tv-serie Antiques Roadshow? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Antiques Roadshow.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Antiques Roadshow (Seizoen 36) dateert van 2013.

Antiques Roadshow Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 37) van Antiques Roadshow? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Antiques Roadshow seizoen 37 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Antiques Roadshow Serie Informatie

Antiques Roadshow is een Reality-serie uit 1979-2014. Geregisseerd door Matt Thomas met onder meer de acteurs Michael Aspel, Fiona Bruce en Angela Rippon .

Programma waarin bezoekers afreizen naar verschillende regio's in het Verenigd Koninkrijk (en af en toe naar andere landen) om hun kunstvoorwerpen en curiosa door experten te laten taxeren. Ze brengen allerlei voorwerpen mee, van schilderijen tot sieraden. Vaak blijken de voorwerpen kitsch te zijn maar in sommige gevallen blijkt het om een zeer kostbaar object te gaan. In dit laatste geval wordt er aandacht besteed aan het verhaal achter het voorwerp en de analyse ervan.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 36 seizoenen.