De Jaren 80 voor Tieners seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Jaren 80 voor Tieners? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Jaren 80 voor Tieners.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Jaren 80 voor Tieners (Seizoen 1) dateert van 2022.
De Jaren 80 voor Tieners Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Jaren 80 voor Tieners? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Jaren 80 voor Tieners seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Jaren 80 voor Tieners Serie Informatie
De Jaren 80 voor Tieners is een Reality-serie uit 2022.
Vraag een tiener wat die weet over de jaren 80, en het antwoord is: niets. En toch heeft de wereld waarin we vandaag leven, toen zijn kleur gekregen. Hoog tijd dus om aan de tieners van nu de wereld te laten zien waarin hun moeders zo raar hebben leren dansen, hun vaders trots nektapijten droegen en hun grootouders hebben geleerd dat de enige zekerheid in het leven je spaarboek is. In De jaren 80 voor tieners brengt Steven Van Herreweghe de jaren 80 tot leven voor elf tieners van vandaag, in hun eigen slaapkamer, met de beste verhalen en héél veel beeld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,25 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.