• 9.382.726 stemmen

Marvel Future Avengers

Marvel Future Avengers seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Marvel Future Avengers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Marvel Future Avengers.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Marvel Future Avengers (Seizoen 2) dateert van 2018.

Marvel Future Avengers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Marvel Future Avengers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Marvel Future Avengers seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Marvel Future Avengers Serie Informatie

Marvel Future Avengers is een Animatie / Actie-serie uit 2017-2018. Geregisseerd door Yuzo Sato met onder meer de acteurs Fred Tatasciore, Roger Craig Smith en Max Mittelman .

Tieners Makoto, Adi en Chloe zijn door Hydra opgevoed met het idee dat ze worden opgeleid om superhelden te worden en slechteriken zoals de Avengers te verslaan. Ze zijn alle drie genetisch gemodificeerd door Hydra, waardoor ze bovenmenselijke vaardigheden hebben gekregen. Als ze voor de eerste keer op missie worden gestuurd, beseffen ze dat Hydra kwaadaardige bedoelingen heeft en ze besluiten de Avengers te helpen. Het team van superhelden erkent het potentieel van Makoto, Adi en Chloe en begint hen op te leiden tot superhelden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.