• 9.384.159 stemmen

Hero Mask

Hero Mask seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Hero Mask? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hero Mask.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hero Mask (Seizoen 2) dateert van 2019.

Hero Mask Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Hero Mask? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hero Mask seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hero Mask Serie Informatie

Hero Mask is een Animatie / Actie-serie uit 2018-2019. Geregisseerd door Kazuya Monma met onder meer de acteurs Yutaka Aoyama, Kentaro Takano en Yuzuru Aoyama .

De heetgebakerde inspecteur James Blood werkt voor een eliteafdeling van het hoofdstedelijke politiebureau. Sarah Sinclair is een ondergeschikte van officier van justitie Monica Campbell, wier getuige plotseling dood neervalt als ze aan een geruchtmakende zaak werkt waarbij de LIVE Corporation betrokken is. Kort daarna wordt het politiebureau aangevallen door een vijand die James allang dood waande. Om de daders te vinden, besluit hij de handen ineen te slaan met Sarah. Met zijn tweeën stuiten ze op een samenzwering waarbij het lugubere bedrijf is betrokken, evenals ontsnapte gevangenen die jaren geleden zouden zijn gestorven en speciale maskers die hun dragers bovenmenselijke gaven geven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.