• 9.385.005 stemmen

Resident Evil

Resident Evil seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Resident Evil? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Resident Evil.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Resident Evil (Seizoen 1) dateert van 2022.

Resident Evil Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Resident Evil? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Resident Evil seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Resident Evil Serie Informatie

Resident Evil is een Actie / Horror-serie uit 2022. Geregisseerd door Batan Silva met onder meer de acteurs Ahad Raza Mir, Lea Vivier en Connor Gosatti .

Resident Evil vertelt een verhaal over twee tijdlijnen: in de eerste tijdlijn worden de veertienjarige zusjes Jade en Billie Wesker verplaatst naar New Raccoon Stad. Een gefabriceerde, zakelijke stad, die hen wordt opgedrongen terwijl de adolescentie in volle gang is. Maar hoe meer tijd ze daar doorbrengen, hoe meer ze beseffen dat de stad meer is dan het lijkt en dat hun vader duistere geheimen verbergt. Geheimen die de wereld kunnen vernietigen. Terug naar de tweede tijdlijn, ruim tien jaar in de toekomst: er zijn minder dan vijftien miljoen mensen op aarde. En meer dan zes miljard monsters. Mensen en dieren die besmet zijn met het T-virus. Jade, nu dertig, worstelt om te overleven in deze Nieuwe Wereld, terwijl de geheimen uit haar verleden haar blijven achtervolgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,40 met in totaal 71 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.