Bust Down seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bust Down? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bust Down.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bust Down (Seizoen 1) dateert van 2022.
Bust Down Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bust Down? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bust Down seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bust Down Serie Informatie
Bust Down is een Komedie-serie uit 2022. Geregisseerd door Richie Keen met onder meer de acteurs Chris Redd, Jak Knight en Sam Jay .
Sam, Jak, Langston en Chris zijn vier casinomedewerkers in Midden-Amerika. Ze proberen, ondanks hun uitzichtloze bestaan met hun slechtbetaalde banen, toch een hoop eigenwaarde uit hun leven te halen. Dit proberen ze te vinden door middel van het uitdenken van uitermate slechte ideeën, en deze vaak uitgebreid uit te voeren door de proef op de som te nemen van de pseudo-filosofische overdenkingen. Hier vloeien onherroepelijk onoverzichtelijke problemen uit voort. Zo filosoferen ze bijvoorbeeld erover, of je als je een baby koopt de vader wel bent.