They Call Me Magic seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie They Call Me Magic? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van They Call Me Magic.
Het laatste bij ons bekende seizoen van They Call Me Magic (Seizoen 1) dateert van 2022.
They Call Me Magic Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van They Call Me Magic? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over They Call Me Magic seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
They Call Me Magic Serie Informatie
They Call Me Magic is een Documentaire-serie uit 2022. Geregisseerd door Rick Famuyiwa met onder meer de acteurs Paul Westhead, Jeanie Buss en Michael Jordan .
Docuserie over Earvin "Magic" Johnson's opmerkelijke reis van het gezicht van de Los Angeles Lakers en het versterken van zichzelf als een all-time NBA-legende, naar het veranderen van het gesprek over hiv en het transformeren in een succesvolle ondernemer en gemeenschapsactivist. Vanaf zijn bescheiden begin in Lansing, Michigan tot het worden van de wereldwijde kracht die hij nu is, bevat deze docuserie intieme interviews met Magic, zijn familie en een all-star line-up.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.