• 9.385.247 stemmen

Krasse Knarren

Krasse Knarren seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Krasse Knarren? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Krasse Knarren.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Krasse Knarren (Seizoen 1) dateert van 1993.

Krasse Knarren Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Krasse Knarren? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Krasse Knarren seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Krasse Knarren Serie Informatie

Krasse Knarren is een Komedie-serie uit 1993-1994.

Kees van Kooten en Wim de Bie worden ook een dagje ouder, en behandelen dan ook in deze serie de leefwereld van de actieve vijftigers en vijftigplussers. Als vanouds beeldt het duo deze krasse knarren in verschillende typetjes uit. In 'Krasse Knarren Artistiek' komen kunstzinnige oudjes als de bloemschilderes Hanneke Bouman, die niet aan de bak kunnen komen door leeftijdsdiscriminatie aan bod. In 'Krasse Knarren Politiek' komen imitaties van oudere politici als Bolkestein aan bod, die praten over het ouderenbeleid. In 'Krasse Knarren Sportief' zien we bejaardentehuisbewoners die extreme sporten als bungeejumpen beoefenen. Verder zijn er andere terugkerende sketches als '"Zo goed & zo kwaad als het gaat', wat een persiflage op de soapserie is

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.