Pieces of Her seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Pieces of Her? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Pieces of Her.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Pieces of Her (Seizoen 1) dateert van 2022.
Pieces of Her Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Pieces of Her? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pieces of Her seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Pieces of Her Serie Informatie
Pieces of Her is een Drama / Thriller-serie uit 2022. Geregisseerd door Minkie Spiro met onder meer de acteurs Toni Collette en Bella Heathcote .
Wanneer een ritje op zaterdagmiddag met haar moeder naar het winkelcentrum plotseling uitmondt in geweld, verandert het beeld van een jonge vrouw van haar moeder voor altijd. Als verschillende figuren uit haar moeders verleden weer boven komen drijven, wordt ze gedwongen op de vlucht te slaan. Tijdens haar vlucht begint ze de waarheid over haar moeders vroegere identiteit te achterhalen en onthult ze geheimen uit haar jeugd.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,62 met in totaal 65 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.