70 Jaar Nederlandse Televisie seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 70 Jaar Nederlandse Televisie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 70 Jaar Nederlandse Televisie.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 70 Jaar Nederlandse Televisie (Seizoen 1) dateert van 2021.
70 Jaar Nederlandse Televisie Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 70 Jaar Nederlandse Televisie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 70 Jaar Nederlandse Televisie seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
70 Jaar Nederlandse Televisie Serie Informatie
70 Jaar Nederlandse Televisie is een Documentaire-serie uit 2021.
De NPO viert onze vaderlandse televisiegeschiedenis met een speciale programmering. Elk genre komt voorbij, opdat heel Nederland samen zeventig jaar televisie vieren kan. Met een keur aan nieuwe en speciaal samengestelde programma’s viert de NPO gedurende vier dagen de rijke Nederlandse televisiegeschiedenis. Precies zeventig jaar nadat de eerste Nederlandse televisie-uitzending vanuit Bussum werd uitgezonden, staan de NPO-netten, NPO Start en de online kanalen in het teken van spraakmakende televisieprogramma’s die Nederland hebben geïnformeerd, ontspannen en verbonden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.