60 Days In seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie 60 Days In? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 60 Days In.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 60 Days In (Seizoen 4) dateert van 2018.
60 Days In Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van 60 Days In? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 60 Days In seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
60 Days In Serie Informatie
60 Days In is een Reality-serie uit 2016-2018. met onder meer de acteurs Isaiah Jenkins, Jeffrey Downs en Tami Ferraiuolo .
De serie volgt zeven individuen die vrijwillig undercover gaan en 60 dagen als gevangenen doorbrengen in de gevangenis van Clark County (ook bekend als het Michael L. Becher Adult Correctional Complex), in Jeffersonville, Indiana. Hun doel is om bewijs te verkrijgen van dubieuze of illegale activiteiten in de gevangenis die mogelijk over het hoofd worden gezien door de correctionele officieren en bewakingssystemen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.