• 9.384.601 stemmen

7 Little Johnstons

7 Little Johnstons seizoen 16?

Zal er een seizoen 16 beschikbaar komen voor de tv-serie 7 Little Johnstons? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van 7 Little Johnstons.

Het laatste bij ons bekende seizoen van 7 Little Johnstons (Seizoen 15) dateert van 2025.

7 Little Johnstons Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 16) van 7 Little Johnstons? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 7 Little Johnstons seizoen 16 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

7 Little Johnstons Serie Informatie

7 Little Johnstons is een Reality-serie uit 2015-2025. met onder meer de acteurs Trent Johnston, Anna Johnston en Amber Johnston .

Amber en Trent Johnston leven de Amerikaanse droom. Ze zijn al 14 jaar gelukkig getrouwd en hebben vijf kinderen van 6 tot 13 jaar oud. Op papier lijken ze misschien een doorsnee gezin... maar persoonlijk trekken ze veel aandacht... omdat alle zeven leden van de familie Johnston - Amber, Trent, hun twee biologische kinderen, Jonah en Elizabeth, als evenals hun drie geadopteerde kinderen, Anna, Emma en Alex, toevallig dwerggroei hebben.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 15 seizoenen.