Stralsund seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Stralsund? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Stralsund.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Stralsund (Seizoen 3) dateert van 2023.
Stralsund Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Stralsund? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Stralsund seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Stralsund Serie Informatie
Stralsund is een Misdaad / Drama-serie uit 2009-2025. Geregisseerd door Martin Eigler met onder meer de acteurs Sophie Pfenningstorf, Karim Günes en Andreas Schröders .
Inspecteur Nina Petersen onderzoekt moorden en andere strafzaken in Stralsund, een Duitse Hanzestad aan de Oostzee. Nina is volgens sommigen nog te jong om een belangrijke functie bij de politie te bekleden, maar ze is zelfverzekerd genoeg om haar mening te geven aan iedereen die haar uitdaagt. Haar partner Ben, die ook haar ex is, maakt het er allemaal niet makkelijker op. Hij draagt namelijk een groot geheim met zich mee dat een risico voor hem is.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.