• 9.384.593 stemmen

De Volta aos 15

De Volta aos 15 seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie De Volta aos 15? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Volta aos 15.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Volta aos 15 (Seizoen 3) dateert van 2024.

De Volta aos 15 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van De Volta aos 15? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Volta aos 15 seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Volta aos 15 Serie Informatie

De Volta aos 15 is een Drama-serie uit 2022-2024. Geregisseerd door Dainara Toffoli met onder meer de acteurs Camila Queiroz, Mariana Rios en Amanda Azevedo .

De dertigjarige Anita is ongelukkig met haar leven. Ze ontdekt toevallig een manier om terug te reizen naar toen ze vijftien was. In haar jonge versie probeert ze de geschiedenissen van iedereen om haar heen te herschrijven, teneinde hun levens te verbeteren: haar nicht Carol die betrokken raakte bij een aantal misdaden, haar zus Luiza die narcistische trekken vertoonde, en haar vrienden Henrique die stiekem verliefd op haar was. Maar elke verandering in het verleden heeft invloed op ieders toekomst, en niet altijd ten goede.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.