Salvage Dawgs seizoen 9?
Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Salvage Dawgs? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Salvage Dawgs.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Salvage Dawgs (Seizoen 8) dateert van 2017.
Salvage Dawgs Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Salvage Dawgs? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Salvage Dawgs seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Salvage Dawgs Serie Informatie
Salvage Dawgs is een Reality-serie uit 2012-2017. met onder meer de acteurs Robert Kulp en Mike Whiteside .
Reality serie over het redden van prachtige oude deuren, glas-in-lood, vloeren, schoorstenen, enz. uit gebouwen die gesloopt zouden moeten worden. De ploeg van Black Dog Salvage, een bergingsbedrijf gevestigd in Virginia, werkt hard om ervoor te zorgen dat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van het prachtige vakmanschap uit het verleden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.