• 9.385.848 stemmen

Hotel Portofino

Hotel Portofino seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Hotel Portofino? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hotel Portofino.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hotel Portofino (Seizoen 3) dateert van 2024.

Hotel Portofino Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Hotel Portofino? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hotel Portofino seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hotel Portofino Serie Informatie

Hotel Portofino is een Drama-serie uit 2022-2024. Geregisseerd door Adam Wimpenny met onder meer de acteurs Louisa Binder, Assad Zaman en Rocco Fasano .

Een Britse familie opent het Hotel Portofino voor reizigers uit de hogere klasse aan de magische Italiaanse Rivièra tijdens de roerige jaren twintig. Het hotel is nog maar een paar weken open, als blijkt dat de gasten, waaronder Lady Latchmere, veeleisend zijn en moeilijk te behagen. Bella Ainsworth, de mede-eigenares en drijvende kracht achter het hotel, wordt al snel het doelwit van een sluwe en corrupte lokale politicus, Signor Danioni. Deze man dreigt haar mee te slepen in de politieke maalstroom van Mussolini's Italië.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,28 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.