iCarly seizoen 8?
Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie iCarly? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van iCarly.
Het laatste bij ons bekende seizoen van iCarly (Seizoen 7) dateert van 2012.
iCarly Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van iCarly? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over iCarly seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
iCarly Serie Informatie
iCarly is een Komedie / Familie-serie uit 2007-2012. Geregisseerd door Steve Hoefer met onder meer de acteurs Miranda Cosgrove, Jennette McCurdy en Nathan Kress .
iCarly gaat over de tiener Carly die haar eigen internetshow maakt, samen met haar drie vrienden Freddy, Sam en Gibby. De show wordt uitgezonden vanuit een zelfgebouwde studio in het appartement waar zij samen met haar 29-jarige broer en voogd Spencer woont. Ook al maakt Carly een populaire internetshow, ze is niet op zoek naar bekendheid en roem. Graag wil zij een voorbeeld zijn voor kinderen en tieners. De show groeit uit tot een prominente internetshow, gevuld met grappige sketches, opmerkelijke recepten, talenten, creatieve probleem-oplossingen en te gekke dansen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,87 met in totaal 71 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.