Good Sam seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Good Sam? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Good Sam.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Good Sam (Seizoen 1) dateert van 2022.
Good Sam Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Good Sam? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Good Sam seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Good Sam Serie Informatie
Good Sam is een Drama-serie uit 2022. Geregisseerd door Tamra Davis met onder meer de acteurs Sophia Bush, Jason Isaacs en Edwin Hodge .
Good Sam volgt een getalenteerde maar verstikte chirurg die haar leidende rol omarmt nadat haar beroemde maar pompeuze baas in coma raakt. Wanneer hij echter wakker wordt en zijn taken aan de operatietafel wil hervatten, is het haar taak om toezicht te houden op deze aanmatigende blaaskaak die haar talenten nooit heeft erkend - en ook haar vader is.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.