Special Forces VIPs: Wie Durft Wint seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Special Forces VIPs: Wie Durft Wint? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Special Forces VIPs: Wie Durft Wint.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Special Forces VIPs: Wie Durft Wint (Seizoen 4) dateert van 2024.
Special Forces VIPs: Wie Durft Wint Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Special Forces VIPs: Wie Durft Wint? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Special Forces VIPs: Wie Durft Wint seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Special Forces VIPs: Wie Durft Wint Serie Informatie
Special Forces VIPs: Wie Durft Wint is een Reality-serie uit 2021-2024.
Tien BN’ers geven de controle over hun comfortabele leven volledig uit handen, en gaan mee op een keiharde training van de 'Special Forces'. Ze leveren zo letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de 'Special Forces' op de zwaarste militaire training: zo ondervinden ze aan den lijve waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen, en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,42 met in totaal 31 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.