Grond seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Grond? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Grond.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Grond (Seizoen 1) dateert van 2021.
Grond Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Grond? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Grond seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Grond Serie Informatie
Grond is een Komedie / Drama-serie uit 2021. Geregisseerd door Bilall Fallah met onder meer de acteurs Barbara Sarafian, Tom Vermeir en Ward Kerremans .
Wie als moslim in België het loodje legt, zadelt zijn nabestaanden op met een groot dilemma: waar moet hij of zij begraven worden? Hier of in het land van herkomst? Wanneer Ishmael – Smile voor de vrienden – het repatriëringsbedrijf van zijn vader overneemt, lijkt hij dé oplossing voor het probleem te hebben gevonden: als je moslims niet kunt begraven in de heilige grond in Marokko, dan halen we die grond toch gewoon naar hier? Een even eenvoudig als geniaal idee, maar zonder het te beseffen opent Smile hiermee de doos van Pandora.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,37 met in totaal 42 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.