• 9.384.508 stemmen

Power Rangers in Space

Power Rangers in Space seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Power Rangers in Space? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Power Rangers in Space.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Power Rangers in Space (Seizoen 1) dateert van 1998.

Power Rangers in Space Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Power Rangers in Space? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Power Rangers in Space seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Power Rangers in Space Serie Informatie

Power Rangers in Space is een Actie / Avontuur-serie uit 1998.

De resterende Turbo Rangers T.J., Carlos, Ashley en Cassie leren dat Dark Specter hun mentor Zordon heeft gevangengenomen en zijn krachten steelt. Met een ruimteshuttle gaan ze op reis en ontmoeten de rode Space Ranger, Andros, die ook Zordon wil redden. Ze slaan de handen ineen als de Space Rangers om hem te bevrijden, maar moeten tegelijkertijd ook de aarde beschermen tegen een nieuwe dreiging: Astronema.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.