Dogs in Space seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Dogs in Space? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dogs in Space.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dogs in Space (Seizoen 2) dateert van 2022.
Dogs in Space Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Dogs in Space? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dogs in Space seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dogs in Space Serie Informatie
Dogs in Space is een Animatie / Sciencefiction-serie uit 2021-2022. Geregisseerd door James W. Suhr met onder meer de acteurs Haley Joel Osment, Sarah Chalke en Kimiko Glenn .
Het verhaal speelt zich af in de niet zo veraf gelegen toekomst wanneer de aarde in gevaar is. Een aantal wetenschappers stuurt genetisch gemanipuleerde honden de ruimte in om een nieuwe thuisplaneet te vinden. Het is een gigantische kosmische opdracht, want de honden zoeken een planeet die de mensheid zal redden en - nog belangrijker - hen zal laten terugkeren naar hun geliefde baasjes. Ze ontdekken een veelbelovende planeet, die perfect zou kunnen zijn voor de mensheid.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.