• 159.596 films
  • 9.832 series
  • 29.150 seizoenen
  • 609.198 acteurs
  • 355.524 gebruikers
  • 8.905.892 stemmen
Avatar
 
banner banner
Hunted NL

Hunted NL seizoen 13?

Zal er een seizoen 13 beschikbaar komen voor de tv-serie Hunted NL? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hunted NL.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hunted NL (Seizoen 12) dateert van 2023.

Hunted NL Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 13) van Hunted NL? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hunted NL seizoen 13 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hunted NL Serie Informatie

Hunted NL is een Reality-serie uit 2016-2023. met onder meer de acteurs Marcel van de Ven, Pieter Jan Hagens en Bas van Werven .

Hunted is een spannend kat- en muisspel: hoe blijf je als voorvluchtige uit handen van een opsporingsdienst? Is het mogelijk is om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en drie weken uit handen te blijven van een groep gelouterde opsporingsdeskundigen? In dit programma gaan dertien Nederlanders vrijwillig deze uitdaging aan. De voortvluchtigen zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl het speciaal voor het programma opgerichte opsporingsteam er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,44 met in totaal 72 stemmen. De serie heeft momenteel 12 seizoenen.