SeaChange seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie SeaChange? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van SeaChange.
Het laatste bij ons bekende seizoen van SeaChange (Seizoen 4) dateert van 2019.
SeaChange Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van SeaChange? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over SeaChange seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
SeaChange Serie Informatie
SeaChange is een Komedie / Drama-serie uit 1998-2019. Geregisseerd door Mandy Smith met onder meer de acteurs William McInnes, Kerry Armstrong en Brooke Satchwell .
Laura Gibson is een advocate uit de grote stad die haar leven helemaal omgooit en naar het stadje Pearl Bay verhuist om daar opnieuw te beginnen. Pearl Bay is vrijwel volledig van de buitenwereld afgesloten sinds de Port Deakin-brug vijf jaar eerder is gesloten, maar de meesten vinden het wel prima zo. Laura komt er al snel achter dat de inwoners van het stadje vreemder zijn dan de mensen uit de grote stad. In Pearl Bay draait alles om vriendschap en roddel.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.