4400 seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 4400? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 4400.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 4400 (Seizoen 1) dateert van 2021.
4400 Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 4400? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 4400 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
4400 Serie Informatie
4400 is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2021-2022. Geregisseerd door Janice Cooke met onder meer de acteurs Khailah Johnson, Jaye Ladymore en TL Thompson .
Vierduizendvierhonderd over het hoofd geziene, ondergewaardeerde of anderszins gemarginaliseerde mensen zijn de afgelopen honderd jaar spoorloos verdwenen. Nu worden ze allemaal in een oogwenk teruggestuurd, zonder een dag ouder te zijn geworden en zonder herinnering aan wat er met hen is gebeurd. Deze personen worstelen met het feit dat ze zijn teruggekeerd met een paar upgrades, en met de kans dat ze nu allemaal om een specifieke reden zijn teruggebracht.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.