Shitsuji Saionji no Meisuiri seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Shitsuji Saionji no Meisuiri? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Shitsuji Saionji no Meisuiri.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Shitsuji Saionji no Meisuiri (Seizoen 1) dateert van 2018.
Shitsuji Saionji no Meisuiri Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Shitsuji Saionji no Meisuiri? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Shitsuji Saionji no Meisuiri seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Shitsuji Saionji no Meisuiri Serie Informatie
Shitsuji Saionji no Meisuiri is een Drama / Mystery-serie uit 2018. Geregisseerd door Hajime Hashimoto
Hajime Saionji is de perfecte butler en hij werkt voor een elegante madame. Zij is enorm nieuwsgierig en heeft een pure persoonlijkheid. Hajime begon voor de madame te werken voordat haar man stierf en ze vertrouwen elkaar blindelings. Op een dag krijgen ze te maken met een moordzaak, waarover de madame enige twijfels heeft. Hajime gebruikt zijn groot redeneervermogen in een poging het mysterie op te lossen.