Aladdin seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Aladdin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Aladdin.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Aladdin (Seizoen 3) dateert van 1995.
Aladdin Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Aladdin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Aladdin seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Aladdin Serie Informatie
Aladdin is een Animatie / Actie-serie uit 1994-1995. Geregisseerd door Alan Zaslove met onder meer de acteurs Scott Weinger, Linda Larkin en Dan Castellaneta .
Aladdin is de slimme held van Agrabah, die zijn avonturen voortzet met de hulp van zijn verloofde prinses Jasmine, zijn aapje Abu, het Magisch Tapijt, Iago de hebzuchtige papegaai en natuurlijk zijn beste vriend de semi-kosmische Geest. Aladdin en Jasmine zijn nog niet getrouwd, en voorlopig lijkt het er ook niet van te komen. Samen met zijn vrienden maakt hij verre reizen. Verder wordt Agrabah zelf ook vaak belaagd door nieuwe gevaren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,61 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.