• 9.385.030 stemmen

CSI: Vegas

CSI: Vegas seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie CSI: Vegas? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van CSI: Vegas.

Het laatste bij ons bekende seizoen van CSI: Vegas (Seizoen 3) dateert van 2024.

CSI: Vegas Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van CSI: Vegas? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over CSI: Vegas seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

CSI: Vegas Serie Informatie

CSI: Vegas is een Misdaad-serie uit 2021-2024. Geregisseerd door Kenneth Fink met onder meer de acteurs William Petersen, Jorja Fox en Wallace Langham .

De toekomst van het 'Crime Lab' is plots onzeker, wanneer het voortbestaan hiervan aan een nieuwe dreiging wordt blootgesteld. Een nieuw team aan onderzoekers, dat wordt geleid door Maxine Roby, moet de hulp van de oude bekenden Gil Grissom en Sara Sidle inschakelen. Met vereende krachten en het gebruik van de recentste forensische technieken moet het spoor aan bewijs gevolgd worden, om zo het mysterie achter de dreiging te ontrafelen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,65 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.