Rust Valley Restorers seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Rust Valley Restorers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Rust Valley Restorers.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Rust Valley Restorers (Seizoen 3) dateert van 2021.
Rust Valley Restorers Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Rust Valley Restorers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rust Valley Restorers seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Rust Valley Restorers Serie Informatie
Rust Valley Restorers is een Documentaire-serie uit 2018-2021. met onder meer de acteurs Mike Hall, Avery Shoaf en Connor Hall .
Mike Hall is een autoverzamelaar van de oude stempel. Samen met zijn zoon Connor en zijn vriend Avery Shoaf vormt hij een team aan autoliefhebbers, dat in een garage in de Rocky Mountains verslonste en verroeste oldtimers opknapt, totdat ze er weer als begeerlijke klassiekers voor de verzamelaar uitzien. Vervolgens proberen ze deze met winst te verkopen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.