• 10.800 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.990 stemmen
Avatar
 
banner banner
Chestnut Man, The

The Chestnut Man seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie The Chestnut Man? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van The Chestnut Man.

Het laatste bij ons bekende seizoen van The Chestnut Man (Seizoen 1) dateert van 2021.

The Chestnut Man Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van The Chestnut Man? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over The Chestnut Man seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

The Chestnut Man Serie Informatie

The Chestnut Man is een Misdaad / Drama-serie uit 2021. Geregisseerd door Mikkel Serup met onder meer de acteurs Danica Ćurčić, Mikkel Boe Følsgaard en David Dencik .

In een rustig voorstadje van Kopenhagen doet de politie een vreselijke ontdekking: op een speelplaats wordt een op brute wijze vermoorde jonge vrouw gevonden. Een van haar handen wordt vermist. Boven haar hangt een klein mannetje, gemaakt van kastanjes. De zaak wordt aan de jonge en ambitieuze detective Naia Thulin en haar nieuwe partner, Mark Hess, toegewezen. Ze ontdekken vlug dat een raadselachtig bewijsstuk op het mannetje leidt naar een meisje dat een jaar eerder vermist werd, en voor dood werd gehouden: de dochter van de politica Rosa Hartung.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,72 met in totaal 177 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.