Todo Va a Estar Bien seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Todo Va a Estar Bien? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Todo Va a Estar Bien.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Todo Va a Estar Bien (Seizoen 1) dateert van 2021.
Todo Va a Estar Bien Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Todo Va a Estar Bien? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Todo Va a Estar Bien seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Todo Va a Estar Bien Serie Informatie
Todo Va a Estar Bien is een Drama / Komedie-serie uit 2021. Geregisseerd door Diego Luna met onder meer de acteurs Flavio Medina, Mercedes Hernández en Lucía Uribe .
Ruy en Julia zijn geweldige ouders maar als stel zitten ze vast. Nadat Julia haar dronken man heeft thuisgebracht belandt ze in de gevangenis. Een tijd later ontdekt Ruy de ware toedracht van Julia’s bezoekjes op zaterdagavond aan het huis van haar moeder. Het komt tot een scheiding. Ze blijven echter samenwonen in het belang van hun kind.