• 9.385.226 stemmen

About a Boy

About a Boy seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie About a Boy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van About a Boy.

Het laatste bij ons bekende seizoen van About a Boy (Seizoen 2) dateert van 2014.

About a Boy Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van About a Boy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over About a Boy seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

About a Boy Serie Informatie

About a Boy is een Komedie / Drama-serie uit 2014-2015. Geregisseerd door Jon Favreau met onder meer de acteurs David Walton, Minnie Driver en Benjamin Stockham .

Will Freeman leidt een gecharmeerd bestaan als het ultieme volwassen kind, die na het schrijven van een succesvol liedje bevrijd werd van financiële ellende. Will is vrijgezel, werkloos en is daar dol op. Hij is dan ook verbaasd als Fiona, een behoeftige alleenstaande moeder, naast hem komt wonen en zijn perfecte wereld verstoort. Wanneer haar 11-jarig zoontje Marcus onaangekondigd bij hem langskomt, is Will er niet zo zeker van of hij de nieuwe beste vriend van een kind wil zijn. Totdat Will ontdekt dat vrouwen alleenstaande vaders onweerstaanbaar vinden...

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.