• 9.383.825 stemmen

Kyle XY

Kyle XY seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Kyle XY? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Kyle XY.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Kyle XY (Seizoen 3) dateert van 2009.

Kyle XY Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Kyle XY? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kyle XY seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Kyle XY Serie Informatie

Kyle XY is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2006-2009. Geregisseerd door Michael Robison met onder meer de acteurs Matt Dallas, Marguerite MacIntyre en Bruce Thomas .

Kyle XY: een verhaal over een zestienjarige jongen met een geest van een genie. Hij wordt al zwervend over straat gevonden en hij heeft geen herinnering van wie hij is of waar hij vandaan komt. Hij wordt al snel meegenomen naar een jeugdgevangenis, waar hij de psycholoog Nicole Trager ontmoet. Ze ziet dat Kyle deze verbazingwekkende vaardigheden heeft. Binnen afzienbare tijd wil ze hem mee naar huis nemen, naar haar man en twee kinderen. Stephen heeft in eerste instantie zijn twijfels over Kyle. Tijdens het verblijf bij de Tragers begint Kyle zijn verleden te herinneren en hij is bereid om alles te geven om zijn verleden te ontgrendelen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,45 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.