La Vengeance aux Yeux Clairs seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie La Vengeance aux Yeux Clairs? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van La Vengeance aux Yeux Clairs.
Het laatste bij ons bekende seizoen van La Vengeance aux Yeux Clairs (Seizoen 2) dateert van 2017.
La Vengeance aux Yeux Clairs Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van La Vengeance aux Yeux Clairs? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over La Vengeance aux Yeux Clairs seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
La Vengeance aux Yeux Clairs Serie Informatie
La Vengeance aux Yeux Clairs is een Drama / Thriller-serie uit 2016-2017. met onder meer de acteurs Laëtitia Milot, Bernard Yerlès en Clara Boyer .
Emma Fortuny verloor haar familie tien jaar geleden. De dood van de familieleden lieten de moordenaars op een auto-ongeluk lijken. Emma wist dit te overleven. Nog steeds verscheurd door wat er in het verleden gebeurde, besluit ze terug te keren naar de Côte d'Azur om wraak te nemen en gerechtigheid te zoeken voor haar familie, onder een nieuwe identiteit: Olivia Alessandri.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.