Baekilui Nanggoonnim seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Baekilui Nanggoonnim? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Baekilui Nanggoonnim.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Baekilui Nanggoonnim (Seizoen 1) dateert van 2018.
Baekilui Nanggoonnim Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Baekilui Nanggoonnim? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Baekilui Nanggoonnim seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Baekilui Nanggoonnim Serie Informatie
Baekilui Nanggoonnim is een Actie / Komedie-serie uit 2018. Geregisseerd door Lee Jong-jae met onder meer de acteurs Doh Kyung-soo, Nam Ji-hyun en Cho Seong-ha .
Onderweg naar een officieel evenement worden Lee Yool, de kroonprins, en zijn gezelschap aangevallen. Hij wordt getroffen door een pijl waarbij hij bewusteloos raakt en van een klif stort. Hij overleeft de val, maar hij verliest wel zijn geheugen. Honderd dagen lang loopt hij rond met een nieuwe naam en persoonlijkheid. Tijdens deze periode ontmoet hij Hong Sim, het hoofd van een detectivebureau in Joseon.